Anne Koerhuis

Thursday, January 11, 2007

kerst

Wat deden we met kerst?

de dag voor Kerst:
Uitslapen was het eerste wat we deden. Het was immers zondag. We waren vergeten een kaart te posten en besloten dit te gebruiken als doel van een lange wandeling. We gingen op weg naar de andere kant van Heemskerk, de twentestraat. Natuurlijk moesten we ook weer terug, wat de tocht 2x zo lang maakte. Het kaartje was bezorgd, de neuzen waren fris en de trek aangewakkerd. Eind van de middag was het film tijd. Het begin aan het eerste deel van Lord of the rings. De bedoeling was om deze 3 films in deze vakantie te kijken. resultaat: gelukt op de valreep.

1e kerstdag:
Lekker uitslapen waarna we rustig en uitgebreid ontbeten. Anne zat aan het hoofd van de tafel, maar at niet mee. Na het ontbijt hebben we een heerlijke korte wandeling gemaakt. smiddags gingen we naar opa % oma Koerhuis. We waren daar rond 16.00uur. Anne heeft er goed geslapen, maar eiste in het begin wel de aandacht van papa & mama. Het was dan ook een beetje onrustig bij aankomst. Werkelijk de hele familie was aanwezig. Anne zei daar dan ook op:"pfrrr".

2e kerstdag:
We dachten om maar eerst een keer rustig te gaan uitslapen en daarna eens te verrassen door lekker rustig en uitgebreid te gaan ontbijten. Dit was dan ook geen enkel probleem. Om 12.30uur vertrokken we naar Ellen & marno. Daar hebben we spelletjes gedaan, lekker gegeten, gewandeld en babies verzorgt. 21.00uur was een mooie tijd om weer naar huis te gaan. Syb reed met ons mee om hem bij zijn opa & oma te brengen. En zeer leuke rit, waarbij Syb liet horen hoe goed hij rekenen kan en wat een filosoof hij is.