Anne Koerhuis

Tuesday, November 07, 2006

Visite. visite. een huis vol visite.
2 weken lang visite in huis.

en nu?
nog steeds!

Anne is vrijdag 03-11-2006 4 weken oud geworden en maandag 06-11-2006 alweer een maand oud. Vandaag is het dinsdag. Anne is naar het consultatiebureau geweest. "Daar heb je Anne", was wat klonk bij de entree van Anne met Mama. Alles gaat zoals het hoort. Ze heeft een gemiddelde lengte, hoofdomvang, de heupjes zijn goed, het hartje klopt zoals het hoort en ze is erg pienter. Er was ook één kleine afwijking. Anne stijgt boven de gemiddelde curve van gewicht uit. Gelukkig met de mededeling dat dit normaal is bij borstvoeding. Dan gaat het namelijk niet volgens een rechte lijn. Misschien heeft het ook wel te maken met de voeding die vlak ervoor nog genuttigd is. Dat kan grote gevolgen hebben, net als een kopje thee.

Eigenlijk hoefde we voor de meeste informatie niet naar het consultatiebureau. Het valt ons zelf ook op. Anne begint je nu langzaam te volgen als je voorbij komt. Ze draait zich naar ons toe, wanneer ze onze stem hoort. Ze begint steeds meer te reageren dat wij merken.

MaarÉén ding verandert niet!
Één ding blijft steeds het zelfde!
En het ene zal zo blijven!
Wij zijn dol op dat meisje!


Zaterdag 04-11-2006 was een bijzondere dag. Een dag om nooit meer te vergeten. Om 16.30uur was het tijd voor een wandeling. Een wandeling met een doel. Gezellig langs bij John, Ursula, Jade & Linde. We wachten op een juist moment. Wat is juist? Dan is dit juist en we stelde ze een vraag. "Willen jullie, John & Ursula, Peetoom & Peettante van Anne worden. En tot onze grote vreugde: JA!